Tisdag är här...

Hej alla goa och glada. Och även ni som inte är det!

Idag är det tisdag och jag ska snart träffa Madde(vi får se hur det går).

Jag hade en trevlig kväll ihop med gänget igår, vi kollade film hemma hos Jomo och socialiserade.

Idag ska jag hämta ut min telefon, har saknat dig otroligt mycket.

Fick hem nya numret av troligt idag och jag frågar mig bara: Är det vettigt att Svenska Kyrkans Unga bjuder in Olle Waller som indirekt uppmanar ungdomar att synda sexuellt? Jag börjar bli ordentligt irriterad på Svesnka Kyrkans Ungas Ungdomstidning. Hur frånvänd är den inte från det som Bibeln lär. För ett par nummer sen så fanns det en tresidorsartikel med namnet "Kom ut ur garderoben!".

Människor må tycka att jag är trög för att jag anser att Kyrkan inte har något gudagivet mandat för att välsigna homosexuella relationer. Människor må tycka att jag är trög som anser att sex faktiskt hör hemma i äktenskapet, och inte utanför det. Däremot hoppas jag att människor inte ser mig som dömande, för jag har precis som de flesta människor syndat på alla tänkbara möjliga områden, men jag frågar mig: Räcker det inte med att världen säger att vi ska pippa, runka och pulla så ofta vi kan. Ska nu även kyrkan säga det?

Borde inte kyrkan gå ut och tala om de negativa sidorna med att knulla runt, borde kyrkan inte berätta om att onani kan leda till beroende och nymfomani?

Jag börjar ledsna totalt på denna blasfemi!!

Nu ska jag däremot vara lite positiv och lägga upp lite nya bilder från senaste lägret och från grillningen i Vilsta.




Jag kommer uppdatera med nya bilder så fort dem kommer in på Kyrkdatorn.


/Lilja

Wonderful day

Idag har varit en härlig dag... Har varit och klippt mig samt varit och shoppat ett par nya jeans...

Livet är väldigt kaos just nu. Står mitt i ett vägval och har ännu inte valt väg...Fan att allt ska vara så svårt...

Träffade Agnes och Cissi på stan idag, kul att se er. Cissi hade klippt sig väldigt fint.

Har också hunnit shoppa presenter till lillasyster Lisa, hoppas att du blir nöjd älskade syster.

Imorgon ska jag träffa Madde, hoppas det blir bra.


Älska Gud, Han älskar oss!!


/Lilja 

En bild säger mer än tusen ord...



Lite nya och gamla bilder...Håll till godo!!


/Lilja

The return of Lilja



Äntligen!!

Efter att inte ha varit ute på internet på väldigt länge så är jag äntligen tillbaks.

Det har hänt väldigt mycket på sistone, och jag orkar inte ens redogöra för hälften. Det har blivit mycket social umgånge med Kyrknissarna:) 

Med Madelene däremot har det varit rätt dött, men vi får se, kanske blir det upplivat igen. Vi sågs igår och allt kändes bra då, så vi får se.

Dagen idag har gått åt till att shoppa med Danni, kontot är snart rätt utdött.

Två veckor, lägenheten själv i en vecka, mycket trevligt:) Umgåtts en hel del med kära Agnes, lite minigolf och så...

Läger också några dagar, det var mycket trevlish:)

Peace out!!

(LINDA ÄR BÄST, INTE DU)/Linda

Jesus lever!!


/Lilja

Yeah





Är mycket glad för tillfället...Kluven rätt ordentligt, men skitsamma, jag är glad:)

Ska ut och lira snart med Alex...

Är det nån som vill umgås ikväll så slå en pling...Jag är inte bokad..Haha


/Lilja

The hardets part...

Tisdag idag, avslutning i skolan. Både kul och sorgligt, personligen skule jag gärna vilja jobba några veckor till , men eleverna är värda sitt lov.

Igår hade vi avslutningsmiddag för niorna. Jag fick spela Ola Salo, och det var sannerligen en syn för gudarna...Haha

"Life is a rollercoaster", visst finns det en låt som heter så? Mitt liv stämmer väldigt bra in på denna rubrik för tillfället. Ena sekunden så känns allt okej, lite senare känns det väldigt mycket mindre okej. Jag ber bara till Gud att jag ska orka med det här och att allt ska bli bra, vad nu bra kan bli?

Efter middagen igår var jag på promenad med min kära vän. Det var trevligt, du gör mig glad fastän du tror att du är så negativ;P

Idag blir det nog av att köpa en Lap Top, hoppas det iaf.

Hörs igen lite senare. Nu är det dags att göra skäl för lönen:)

God bless!!


/Lilja

Förvirrad...

Faaaan alltså. Allt är fan skit!!Ena sekunden så känns det som att livet ska kunna gå vidare, andra sekunden vill jag bara spy...

Skriver mer snart...Ska ut på klassträff...


/Lilja 

Worst day ever...

Ja, så var den här...Söndagen...Skola imorgon tack och lov, klarar inte av att vara ensam med mina tankar...

"Allt man gör slår tillbaks på en själv "har man ju hört och idag blev det till en sanning i även mitt liv. Jag går inte in på några detaljer, för det orkar jag inte, men jag kan väl ärligt säga att jag är väldigt förvirad och kluven...Gud!Vad ska jag göra?

Mår rätt uselt faktiskt...Troligtvis får jag väl skylla mig själv, orkar inte döma någon annan än mig själv. Bara det tar tillräckligt med kraft och tid.

Det är underbart att lovsång finns för annars hade jag nog inte riktigt orkat med den här dagen.

"Den som har Gud skall ingenting fattas"/ Bibeln eller psalmboken. Varför fattade jag inte det tidigare? Varför kunde jag inte gjort rätt val från början, då hade jag besparat andra mina misstag och kunde besparat dem misstag gentemot mig. Men det är ju lätt att vara efterklok... Skit samma, allt skiter sig ändå.

Orkar inte klaga mer just nu, men snart är jag nog på igen.

Resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Har lite tvätt at ta reda på. Sitetr i Kyrkan nu och spyr ut mina tankar.

Kanske sätter mig och komponerar en låt, om der kommer någon till mig.

Imorgon är det avslutningsmiddag för niorna, samt klassträff. Min och Anders klass ska ut till Vilsta:) På kvällen ska jag spela teater och elgitarr för dem lyckliga niorna. Det ska bli kul. Har köpt lite fina kläder, men vet inte om jag ska ha dem imorgon eller på tisdag? Ett mycket svårt val för ett i-lands-barn...Haha

Kanske skulle jag skita i och klaga mer, iaf i denna dags blogg.

Jag har det ju troligtvis bättre än många...

Vad än människor gör mot er, glöm inte bort att Gud finns där, lyssnandes och älskandes.


/Lilja


Uteblev...



Så var den då här, den stora dagen för Madelene, hennes student. Hon gick ut klockan 14.00 från Rinman, men då fanns inte jag på plats. Jag är sjuk och därför hemma. Hon är nog rätt sur på mig, men är det så, så får det vara hennes problem...Jag är den jag är!!!

Fick ett mess från kära Agnes igår kväll, läste det dock inte förrän imorse, men blev då väldigt glad för att Agnes redan var det:)

Detta inlägg dedikerar jag också till Agnes, eftersom hon ville att jag skulle skriva...Haha

Vi bor som sagt nu i vår nya lya, men p.g.a. brist på internet så skriver jag inte i bloggen lika kontinuerligt som förut, för tillfället. Men men, nu är jag här igen...

Igår var jag ute och grilla med några kyrknissar, det var mycket trevligt och mycket mättande. Vi lyssna på Iggy, annan rock och lite lovsång uppe på kyrkberget och åt korv med bröd.

Vi hann även med att köra lite roliga spel...


Nu över till något annat, ett ämne som poppar upp då jag tänker kring morgondagen... Vem kan egentligen säga att den känner en människa? Jag kan med lätthet säga att ingen känner mig på riktigt...Visst har jag låtit människor komma en bit in på livet, men hur många hemligheter bär inte varje människa på? Hemligheter som är avgörande för hur vi mår och hur vi beter oss...

Jag har förstått att människor (iaf vissa) uppfattar mig som en otroligt glad person, andra som en jäkligt konstig en, medans andra ser mig som en sjuk pingstfanatiker, vilket är felaktigt då jag är en fanatiker inom Svenska Kyrkan och inte inom Pingst.

Men vem är jag då egentligen? Många olika samspelta, och ej samspelta delar skulle jag nog säga. Att människor uppfattar mig som glad kan jag förstå, iaf om människor i skolan gör det. När jag är på min arbetsplats försöker jag alltid att vara glad och positiv, jag känner väl som så att ingen annan ska behöva dras ner av att jag utåt visar att jag kanske inte har den bästa dagen hitills i mitt liv...

En konstig en då? Jo det stämmer nog väldigt bra... Jag är konstig på så sätt att jag har till stor del helt andra intressen än vad mina vänner har... Många av mina vänner är festprissar (och det kan jag förstå att dem är, den enda anledningen till att jag inte längre är det, är Jesus). Jag gillar att stå hemma på mitt rum och dansa till en massa Jesus-musik och det tror jag inte är ett av mina vänners största intressen (men vem vet egentligen?)

Fanatiker då? Ordet fanatisk har en negativ innebörd, men om människor menar att jag är fanatisk för att jag älskar att sjunga lovsång, predika och för att jag låter Gud styra mitt liv så är jag fanatisk med glädje... Jag blir ärligt ledsen när jag ser vad vissa människor värdesätter i sitt liv... Inte det att jag dömer, men när jag ser människor kommer med fyllda Systemetkassar så mår jag riktigt dåligt...Måste man ha sprit för att kunna vara nöjd med sitt liv? Att dricka är att fly, och om man nu bestämt måste fly istället för att ta itu med problemet så finns det väl bättre sätt än att supa sönder sitt liv och sin kropp!!!

Hmm...Nu har jag fått ett utspel så nu ska jag vara lite mer positiv...(men jag kan inte lova att jag lyckas)

Dagen idag har gått åt att spela gittar, piano, sjunga och att inandas en massa Lucky Strike vilket jag finner som ett stort nöje för tillfället...Jag finner det så kul så att jag tänker ta en paus nu och snart fortsätta skriva....Wait;)

Tillbaks...

Resten av kvällen? Vi får se vad som händer...

Imorrn kanske Madde kommer(beroende på om hon är förbannad eller ej)...

Om hon inte gör det så tänker jag vara social med människor jag tycker om...Om dem nu har tid att vara social med mig...

På måndag är det avslutningsmiddag för 9:rna...Jag ska spela teater och spela gitarr, kan bli kul det:)

På tisdag är det avslutning och sen lov... Har bara en två saker inplanerade för lovet, resa till Gotland samt göra en annan rolig sak:)

Vill ha ett jobb, men vi får väl se...

Snart en promenix...

God bless!!

 
/Lilja

Glad, solig dag

Så idag är det torsdag, och vilken underbar torsdag det är. Jag är väldigt glad, har massor och göra som vanligt men energi att ta itu med det har jag också:)

Pratade nyss med Elijas på Sensus, ska ut och fixa allt ikväll:)

Måste ner på stan sen och fråga banken varför dem snor mina pengar, sen klaga mer på min mobil...Inte bra med nagativ energi...

Har fått ett hetsutbrott idag på en elev...Dem borde fatta att det gäller att göra som läraren säger för annars kan läraren bli ledsen i ögat och aggressiv i själen...HAHA

Blir så glad av att se glada människor:)

Sen blir jag otroligt glad av de tjejer i klassen som kommer och frågar om Gud, tro, Skapelsen och massa annat. Det är så kul att diskutera och få svåra frågor att försöka svara på.

Grillkväll ikväll troligtvis:)


Peace out!!


/Lilja

Hallelujah



Det är en härlig dag idag. Jag har mycket att göra, men ändå ork att göra det:)

Igår var jag på Gröna Lund tillsammans med Anders och vår klass 9b. Det var riktigt trevligt. Jag hann också springa på stan en stund med killarna och Kevin hade hittat en riktigt najs affär där jag spenderade lite pengar:)

Jag och min familj har nu flyttat(flyttlasset gick i helgen) så nu bor vi i en härlig lägenhet på söder. Jag älskar den, och så finns det balkong vilket är ett stort plus:)

Sitter i kyrkan nu eftersom vi inte fått bredbandet inkopplat i nya lägenheten än. Har lite småsaker jag måste fixa här. Sen ska jag hem och fortsätta stryka lite.

Kanske blir det lite pokerspel ikväll. Hoppas på att få med Oskar och Krille, kanske någon mer?

Livet känns härligt för stunden. Jag hoppas det ska fortsätta vara så länge till. Men dte är helt upp till mig. Jag har val att göra.


Gud välsigne Er underbara människor!!


/Lilja

Tillbaks

Efter ett mycket tråkigt uppehåll i bloggen så är jag åter tillbaks. Från i torsdag har jag haft ett riktigt fullbokat schema med möten, besök och avslutningar. Utöver det så har även min familj flyttat i helgen så det har interiktigt funnits någon tid att blogga.

Sov tolv timmar inatt och har därför en väldigt seg skalle som snart kommer att börja verka. Med tanke på att jag också har en hel del att göra idag, som bl.a. att besöka banken och åter lämna i min mobil på verkstad, samt att jag ikväll med några till ska kolla replokal så känner jag mig inte vidare pigg:(

 Odlarskolan är härlig, men jag känner tyvärr att jag inte riktigt har ork den här veckan till någonting alls, jag är bara så otroligt trött och förbannad på diverse småsaker.

Snart är det slut på skolan och då har jag ingen riktigt ide om vad jag ska hitta på, har nämligen inget jobb till sommaren, så det börjar bli lite stressigt, men det ska nog ordna sig.

Ska även köpa en lap-top så snabbt som möjligt. Gäller bara att hitta någon med ett bra pris.

Gud älskar er!!


/Lilja

RSS 2.0