Jomski

Varje sekund med dig är lycka!

Älskar dig verkligen Johanna!

"När jag bli grå. När jag faller orkar du för två, när idag blir igår kommer du älska mig?"

JA det kommer jag!


/K~

Everything and nothing

Hejsan allihopa!

Jag har typ tappat rösten och har ont i halsen. Detta är ett stort problem som jag hoppas snart försvinner eftersom jag har två veckor vik i skolan och vill kunna skrika till eleverna om det behövs.

Jag känner verkligen att jag vill börja förverkliga mina drömmar nu och jag vet att det finns ett par saker jag troligtvis måste avsluta i mitt liv innan allt kan sätta igång.

Mitt liv är smått kaotiskt och jag gillar det inte alls. Nu vill jag ha ordning och reda, diciplin och kontroll. Måste verkligen försöka lägga manken till.

Ska snart köpa halvakustisk gitarr, och om några veckor spela in en demo tillsammans med Ameli och Inga-Lill vilket ska bli väldigt kul.

Ska nog snart sätta mig och kolla lite på Miami Ink och sen Idol (om det nu är ikväll!?).

Konf imorrn efter skolan. Sen fredag, vilken inte är planerad. Sen lördag till söndag på Stjärnholm i möte.

Kom och dela allt med mig!


/K~

The surface

Har nu suttit till och från på bilddagboken.se under de senaste två timmarna. Det slog mig helt plötsligt hur enormt mycket vi lever våra liv genom våra skal, de skal som kan förstöras och dö på en hundradels sekund. Hur länge står vi inte framför spegeln innan vi går ut, hur mycket pengar lägger vi inte ner på utsidan, så att får fasad är vacker och slipad? Hur mycket tid och pengar lägger jag inte ner på mitt skal? Alldelles för mycket, patetiskt nog, när jag tänker efter... Blir jag någe vackrare? Kanske, men spelar det någon roll i det långa loppet? Inför Gud är det nog ändå skitsamma eftersom han ser till hjärtat och inte till människans yta. 

Ibland har jag funderat på hur  det skulle varit om vi alla vore blinda, skulle "kärleksrelationerna" mellan människor kanske se bättre ut? Skulle "one-nights-stands" och annan sexuell synd försvinna?

Hur ofta berättar jag inte för den jag älskar hur vacker hon är, söt, snygg etc. Hur ofta talar jag om hur vacker jag tycker hennes insida är? För sällan, fastän jag vet med mig att hennes insida spelar långt mycket större roll än hennes utsida... Skulle din utsida förfalla, förstöras vet jag ju ändå med mig att min kärlek till dig skulle vara oförändrad. Att du däremot är så otroligt vacker vad gäller din yta är ju bara underbart och en fröjd för ögat... Ve mig däremot om jag nån gång börjar leva mitt liv genom mina ögon.

Den jag älskar kan nog aldrig förstå hur mycket hon verkligen betyder för mig... Jag älskar dig verkligen! Kanske säger nån att jag inte kan säga så, men jag kan för jag vet hur jag känner... De ord jag talar är sanna! Jag har haft god tid på mig att finna tusen och åter tusen skäl till att säga: "Jag älskar dig"!


Om nåt helt annat... Fan vad trött jag är på mig själv, så less, så arg, så besviken... När ska jag våga börja leva det liv som jag drömmer om? 

Jag vill inte vänta längre...


/K~ 

Faaaaaaaaaaaaaaaaan!

Failure, and failure again!

Trött på det här, vill bara börja om, en ny plats... En stund att andas, en stund att finna min väg i livet...


Jag är full av tvivel, tvivel kring dig... Vet inte riktigt om jag kan tro dig!


/Lilja 

Holy spirit

Var på Hillsong med folket från Kyrkan ikväll/igår kväll. Hallelujah är nog det enda jag kan säga. Det var mäktigt, det var ljuvligt och det var andligt! Jättekul att få se t.ex. Joel Houston på riktigt:) Dem var väldigt duktiga och jag njöt av varje sekund jag kunde stå med lyfta händer och prisa Jesus!

Att bekänna är det första steget... Jag bekänner inför Dig...


/Lilja

Kärlek, ont, ångest, chips!

Det har varit en lång och härlig dag idag... Har hunnit med en hel del roligt idag:)

Jag är lycklig och kär...

Jag har ont av min ångest...

Jag äter chips framför datorn just nu...

Imorgon blir det Hillsong och jag hoppas verkligen på ett riktigt "Holy ghost experience"... Jag behöver verkligen Dig just nu Jesus!

Vi bryr oss mer än du tror!


/K~

Re(fucking)play

Har köpt mig ett par nya mössor, gillar dem starkt. Den ena från JC(Replay) och den andra från Carlings där nån riktig försäljare höll på att dränka mig i sitt smör.

Sitter och lyssnar på "Break free" med Hillsong (har den på Repeat, helt ljuvlig låt. Och imorgon drar vi på Hillsong...Det ska bli så himla underbart:)

Ska iväg och ta en fika med min gamla vän nu. Sen träffa min kära Jomski:) Sen ikväll blir det konf.plan i Kyrkan...


Istället för att skylla din misär på andra så ryck upp dig och gör nåt av ditt liv! Det "Onda ögat" kan du glo med nån annanstans för jag ser faktiskt inte att jag har nån vidare delaktighet i de val du träffat... Sluta snacka så jävla mycket skit, vill du ha nånting sagt så säg det till mig istället för att springa och klaga hos andra. Är du för feg för det så ... håll käft!



Gud är underbar:) 


/K~


En underbar dag

Kom inte i säng förrän kl. 07.50 imorse och sov sen till 13.10. Har haft en underbar dag... Kollat kläder på MQ, fy fan vad mycket fint dem fått in...Ge mig 6000:- någon så att jag får shoppa!

Amelie har sin ex-change student här. Han verkar trevlig:)

Sova snart!!

Jomo<3


/Lilja

Min like

Jag har till slut funnit någon som är lik mig, eller rättare sagt någon som jag är lik... Den tjejen heter Carrie Bradshaw... Lite småironiskt att det är rollen som Sarah Jessica Parker spelar i SATC, men vafan, skit i om det är en spelad roll eller ej. Carrie och jag hakar upp oss på samma saker och verkar vara lika emotionell känsliga.

Fan, fan, fan...

Jag har nu inte rökt en enda cigg på drygt fyra dygn... Känns väldigt bra, speciellt då matlusten verkligen återkommit.

Det var väldigt länge sedan jag satt uppe så här sent en natt... Vill egentligen gå och läggamig, men hur ska jag då komma upp i god tid imorgon/idag?

Sitter och kollar på MTV Music Awards, riktigt najs:)

Kära Oskar berättade något idag som gjorde mig väldigt glad... Kära lilla Minna hade gett Oskar och Chrille varsin tumstock och på dem stod det: "Inte en meter utan Jesus" När människor vågar tala om Jesus och sin egen tro så blir jag överlycklig...

Hillsong på Onsdag, snacka om att jag ska va lampskruvare hela kvällen lång:)

Jag älskar Jesus!! Av hela mitt hjärta!


/Lilja

Dagen går och kommer aldrig igen...

Det krävs egentligen inte så mycket för att jag ska må bra... Jomo och lite härlig musik så ler jag både inuti och utanpå:)

"Frukt och bär-drink"

2,5 dl apelsinjuice
5 frysta jordgubbar
Ett par smala slicar honungsmelon(men troligtvis blir det ännu godare med Galia)
Ett par isbitar

Mixa ingrediensera ordentligt och häll av skummet. Häll upp i ett stort glas och släng i ett par isbitar till. Prövade nyss och det blev riktigt jäkla ljuvligt:)

En stund kvar på dagen. Ska försöka göra lite nytta:)

Håll ut allihopa i det långa loppet. Segerkronan väntar oss!


/Lilja

Sjävständig?

Är vi alla gemenskapsvarelser, totalt beroende av andra? Är vi alla i detta jäkla beroende av att ständigt konfirmeras som personer av människor runt omkring oss?

Är det iså fall inte rätt sorgligt, eller är det bara en universal lag som vi alla har att rätta oss efter för att inte bli deppressiva ermemiter, totalt bittra och förbannade på de människor runtomkring som inte bryr sig...Om oss!

Kanske undrar ni varför jag sitter och funderar över sådant här, men ni får skylla på Samantha och de andra från SATC...Bitches I love!

Varför är vi så beroende av alla andra? Kan någon ge mig ett bra svar på det frågan?


Sitter för tillfället i mitt rum, men den vanliga huvudvärken. Åt frukost för ett par timmar sen, bestående av mackor, choklad, apelsinjuice och aloe-vera-juice. Den senare riktigt apvidrig! Ska försöka få i mig lunch innan jag ska förbi stan och sen vidare mot kärleken<3

"Jag minns gårdagen med glädje, lever i nuet med kväljningar och ser framemot morgondagen och hoppas den ska bli än bättre än alla de andra dagarna"... Läs inte det här för bokstavligt, det är bildligt som fan!

You really need the Mojo:)


/Lilja









All these things

Paul Potts får mig att gråta, herregud vilken sångare!

Ont i huvet, usch...

Jomski<3

L8=Kärring!!


/Lilja 

Klargöranden

Eftersom vissa människor antingen ofrivilligt eller med egen vilja har fått saker och ting om bakfoten så är det dags för en del klargöranden tycker jag...

Mitt liv är bara mitt och ingen människa förutom jag har en aning om vem jag är... Människor runt omkring mig må ha sett fragment av vem jag är, men lika lite som jag verkligen kan känna någon annan, lika lite kan någon annan känna mig... Istället för att uttala sig om att jag är antingen dum i huvudet eller ej så sköt ditt eget liv! Eller med ett lite enklare uttryck: "Dra åt helevete och ta dina(itutade eller ej) sjuka jävla påhitt och dra något gammalt över dig"!

Människor verkar också ha fått en jäkligt konstig uppfattning om vad som skett och gäller mellan mig och Linda Berg. Jag och Linda hade något på gång ett tag, men jag avslutade det, och det gjorde jag för ett jäkla bra tag sen. Om någon säger något annat så ljuger den personen.

Och varför människor säger att jag skulle behandla Linda illa kan jag inte heller få ihop. Vi slutade träffas, jag gick vidare med mitt liv, och Linda gick vidare med sitt liv och det mycket snabbare än mig, vilket hon också själv kan intyga. Jag har inte sagt ett jäkla ord till Linda om vad hon har haft för sig på sistone och det av en väldigt enkel anledning, jag tycker inte om fördömande människor och tänker ej heller sluta mig till er skara. Linda har inte varit pratglad med mig och inte jag med henne heller, det kallas för ömsesidigt beteende.

Det finns mycket mer att skriva... Men jag tänker inte ödsla mer tid på patetiska och sorgliga människor som istället för att se sin egen del i historien vill skylla helvetet på nån annan... Denna gång mig.

Jag tycker om Johanna väldigt mycket och ingen ska tro att jag har några förpliktelser gentemot varken Linda eller någon annan. Fråga Linda hur många gånger om hon gått vidare med sitt liv... Fler än mig kommer svaret bli och jag lägger ingen som helst värdering i det. Lindas liv är hennes, mitt liv är mitt och jag önskar att människor kunde förstå det.

Nästa gång du har något att säga om mig så säg det till mig... Du är dum i huvudet om du tror att människor håller käft... Du vet väl hur du själv är?

Till er som inte fattat ett dugg, så glöm detta inlägg, men jag vet att det finns ni som förstår:)

Inga namn nämnda... Sätt igång och tolka!


/Lilja

Tack

Tack alla för gratulationer och fina presenter. Jag har haft en härlig födelsedag...

Jomski gör mig så lycklig:)

Gud välsigne er alla!!


/Lilja

Jodå...

Hejsan svejsan allihopa!!

Imorgon fyller jag då 20 år, är det någon som vill komma förbi och äta mat och tårta så är ni jättevälkomna. S: a Bangårdsgatan 26a bor jag på...Dock kommer det nog inte hänga några äckliga barnballonger utanför men det stor iaf Nilsson Pettersson på dörren...

Idag har jag varit i Kyrkan vilket var kul såklart... Efter Kyrkan upptäckte jag att min mage var väldigt hungrig så 21.40 nu ikväll satt jag på kvarterskrogen och käka en pizza:)

En person får mig väldigt glad just nu och jag hoppas jag får fortsätta va lycklig:)


/Lilja




Son of man

Jag är inte mer än människa, men inte heller mindre än människa...

Varför är livet så svårt ibland, varför mår man så dåligt, varför är saker och ting som dem är... Varför, varför, varför!

Jo svaret är väl egentligen enkelt, men det gör så jävla ont när man förstår... Gud gav oss idioter till människor en egen vilja och den brukar vi allt som oftast på de mest jävliga sätt.

Mitt liv blir mer och mer uppenbart för mig och fastän det känns mer och mer befriande så gör det också mer och mer ont. Befriande för att det ger hopp om framtiden, smärtsamt för att jag ser allt det onda jag gjort.

För första gången på länge vill jag bara lägga mig ner i en kärleksfull famn och bara gråta ut, när saker och ting blir en övermäktiga så förstår man sin egen litenhet och sårbarhet. Kanske är det just detta helvete jag behöver just nu för att släppa min stolthet och förstå mitt beroende... 

Vissa stunder känns detta faktum helt okej, andra stunder så känns det som sagt helt oöverkomligt. 

Kanske är det så att allt ont jag gjort nu kommer tillbaks på mig själv. På sitt sätt hoppas jag det, det känns bättre att själv vara skyldig... Dock får jag nog släppa denna hypotes eftersom den undergräver hela tanken om "den fria viljan". 

Satans har spritt sin säd över jorden... Striden är kommen och har tagit plats i dig och mig...


/Lilja

Omslag

Jag var inte så glad i början av denna dag, men Jomo kan få mitt humör att vända så jäkla snabbt... Du gör mig så lycklig gullunge...

Ingen kan fan ta denna känsla ifrån mig... Det är så här livet ska kännas:)



/Lilja

Andnöd

Nej allt är fan inte så jävla kul just nu... Vissa saker är rent ut sagt bara skit... andra saker är helt okej, nån sak riktigt jäkla underbar...

Take this life, I´m right here... Lite så känns det faktiskt just nu

Ibland känns det som om det bara finns enda väg för mig i livet och väljer jag den vägen så sviker jag nog en hel del människor... Kanske måste jag ändå göra det... Kommer jag göra rätt? Är det den vägen du lagt framför mig Gud eller har jag gått alldelles för långt i min självförnekelse? Fan vad svårt det är att inte veta... Jag vill leva mitt liv fullt ut, jag vill göra allt det där som rör sig i mina drömmar... Det är bara det att det finns så många saker som står i vägen för dem och jag vet inte om jag vill offra dem... Vill jag offra min trygghet, vill jag offra det jag håller kärt? Tänk om det jag offrar i slutändan visar sig ha betytt mer än det jag får, hur ska jag då kunna leva med skammen och skulden?

Gud, snälla kom och berätta hur jag ska göra... Jag klarar inte av det här själv, hela situationen är för mycket för mig...

Jomo<3


/Lilja 

Chaos, just fucking chaos

Rummet ser ut som ett helvete, saker överallt, faaaaaaaaan.

En massa jäkla plugg att ta itu med, men vart fan ska jag finna orken?

Ett stort projekt att sätta igång, men ett par saker att klara av innan dess, hur ska jag orka?

Somnade runt kl halvsex igår kväll och vakna runt åtta imorse, starkt gjort Kim...


Jag har nog haft en dröm och har det nog än om hur jag skulle vilja att folk relaterade när dem hör mitt namn...Till min stora sorg har jag dock fått lov att intala mig själv att inte allt för många idag lär relatera på det vis jag hoppas...

Jävla skit!


/Lilja

Rock for moc...

Usch, jag kommer nog inte utsätta mig frivilligt för festval igen, än på ett tag. Kallt, blött och äckligt och pricken över i:et måste vart den så jävla dåliga discomusiken...

Jag tänker ibland alldeles för mycket...

Ibland öppnar jag mig alldeles för mycket också för den delen...

Ett ordspråk dök upp i mitt huvud under helgen..."Det är saligare att ge än att få"...Jag vill nog hålla med, men hur kan det kännas saligt att ge om det till slut är det enda man gör??   

Jag litar på Dig Jesus... Endast Du är med mig till slutet


/Lilja

RSS 2.0