Misantrop

Idag har jag känt mig stingslig och irriterad. På bussen på väg hem från jobbet i Stenby kommer det på en alkoholstinkande gubbe som vill prata om sin dator, Formel 1 samt speedway, och jag vill fan inte höra. Eftersom bussen jag skulle åkt till att börja med blev borttagen ur trafiken så var det till slut på denna buss fullt med folk vilket föranledde att jag fick hoppa in och göra plats för en slibbig man som stack svett och annat mindre trevligt(?!)

Gaah!

Imorgon har jag tandläkartid(vilket jag hade glömt bort). Tanläkaren kommer säga att jag måste använda tantråd samt mejsla bort min tandsten tills det blöder ordentligt i käften, yes:)

Dags att tänka positivt, imorgon är det kyrka, kanske att det blir bra...

Saknar min älskling!

/kn

Feelgood-dagen

Hädanefter kommer måndagar med all klarhet vara en av veckans absoluta feelgood-dagar. Har haft kör ikväll och det är en sådan härlig känsla...

Somliga ord gör mig rädd, somliga gör mig glad, somliga gör både och... Hur ska jag tolka?

Ge mig svaret du!!

/kn

God is great

Min kväll har bestått av en hel massa onyttigheter, tv-tittande, data-tittande och längtan efter min älskling!

För några år sedan hade jag under en period till vana att läsa en till två böcker i veckan. Under de senaste åren har det inte blivit många böcker att läsa alls, det har kanske helt enekelt inte funnits tid. Nu ska jag dock försöka komma igång att läsa igen... Så därför...



God natt!

/kn

ja

så mycket man vill, så mycket som aldrig blir av...

What´s good?

Vad vill människor få ut av livet nuförtiden? Är det standarddrömmen om arbete och familj som en majoritet av svenskarna intresserar sig för och kämpar för?

Jag läste en blogg igår skriven av en tjej född -87 ( precis som jag alltså). Tjejen ifråga var verkligen extas över det faktum att hon inom några dagar skulle gifta sig med sin pojkvän. Gaah! Vart är mänskligheten på väg? 21 och snart gift, är det verkligen vad man vill, är det verkligen klokt? Jag har nog egentligen ingenting emot att människor gifter sig, även om jag tycker det är ganska traditionellt och därav boring och mediokert, men varför, varför, VARFÖR göra det när man är 21? Vad fan vet man när man är 21, hur mycket livserfarenhet har man då?

Och snälla, kör inte med snacket om att man visst kan vara så säker fastän man fortfarande är så ung, det är ologiskt och blåögt... Förlåt om jag är dömande, men jag mår dåligt av sådana här hemska nyheter även då de inte berör mig personligen, så blir jag personligt bedrövad. 

God natt!

/kn 


Glädje från oväntat håll

Jag hade lite ångest igår för dagens 12 h arbetsdag, men när kvällen väl kom försvann all ångest och förbyttes verkligen i stor gjlädje:)

Idag startade jag upp en ungdomskör i Tomaskyrkan och det kom 9 högstadie/gymnasietjejer som verkligen var jätteduktiga och väldigt sociala. Det känns verkligen kul och det känns som om det finns stor potential.



Detta gjorde verkligen min dag:)

Nu sitter jag här och känner att mitt förnuft manar mig mot sängen, men känner ingen större lust att sova än, vill njuta av glädjen här i mörkret.

Idag kände jag att det finns en annan värld, att allt inte kommer att vara slut för att slutet kommer ifatt. Allt tar sin början i det som dör, utan anarki finns ingen ordning, ingen harmoni som inte springer fram ur kaos. Idag försvann smärtorna en stund och livsglädjen hann ifatt.


You hold my world in Your hands
Nothing is impossible for You /Hillsong Healer

Imorgon är det tisdag och några timmar jobb i kyrkan, har jag tur så blir det några timmar i skolan också:) Har en lektion senare i veckan som jag verkligen ser fram emot!

Det finns en känsla som börjar bli verklighet igen, jag vet varken in eller ut, vet inte om det är gott eller ont...



Sov gott!

/kn


23.08

Klockan 23.08 ikväll har jag funnits i världen i sammanlagt 21 år hitills. Den stora dagen till ära har jag jobbat, kom hem runt halvsju och spenderade kvällen med J. Fick min uppvaktning igår, en massa härlig kökselektronik och annat fint, tackar!

Sitter här lite melankolisk och lyssnar på Elton John. Har en 12 h arbetsdag framför mig imorgon och jag vill sova och vara ledig. 

Längtar efter vila...

Yesterday and forever

I´ve been all around the world for you my dear
I´ve been all around this place for centuries now
I was chased everywhere, for reasons you can not understand
What I did for you is kept in the dark
 /kn

Är vinden på väg att vända???

Tanken har naglat sig fast...

På fyra veckor har jag endast rökt två bloss, snuset är också borta... 

Kanske för att tanken har naglat sig fast...

/kn

 

Du låter sol gå åter opp...

Vaknade imorse av att solen verkligen strålade in på mig, ett verkligt underbar sätt att vakna på tycker jag.
 
Det är torsdag idag och jag är lyrisk över att konfirmandarbetet tar sin början idag samt att ungdomsgruppen startar upp ikväll...

Det känns så skönt att få komma tillbaks till den oas som kyrkan verkligen är, har saknat atmosfären, lukten, människorna.  

Jag har haft de mest befängda tankar, hoppats, önskat, tvivlat... I mörkret förstått att du är ljuset /H Boem

/kn


RSS 2.0