Glädje

Oh vad glad jag blir. Känner mig väldigt förväntansfull inför kvällen, kommer med all trolighet fira den tillsammans med två goda vänner, den ena av dem världens härligaste kvinna och den andra en riktigt skön snubbe. Jag kan inte tänka mig speciellt mycket bättre sällskap för kvällen. Mat och dryck och människor man tycker om, kan det bli så mycket bättre?

Allt känns väldigt bra just nu, ska snart iväg och jobba ett par timmar i kyrkan, det är dags för nyårsbön. Kanske sjunger jag en sång för dig...

Och vad kvällen än bär i sitt sköte så har jag människor vid min sida, människor jag uppskattar...

Känns mer och mer som att vuxenlivet är här, det riktiga,  och det känns skönt. Jag är trött på meningslösa diskussioner med sådana människor som jag inte förstår mig på. Det är dags att umgås med människor man trivs med och sluta kompromissa med sig själv.

Livet är här och nu och det som händer just nu är det som räknas...

Mitt liv är bara mitt och det är jag som ska göra något bra av det, jag är själv ansvarig för min lycka...

"Jag söker en väg jag kan gå"

/kn

...

Och panikångesten satte igång. Kyla, smärta och uppgivenhet...

Och min kropp skriker ut min smärta...

"Och för honom finns ingen tröst"... Det var vad du skrev en gång. Och jag saknar dig Stefan min älskade vän. Du brukade kalla mig för broder. Du upplevde en så grym smärta. Med dig hade jag ett av dem djupaste samtalen någonsing. Du förstod, du såg mig och allt det som var mitt liv.

Jag är rädd för döden, men tanken på att du väntar i himlen den dag jag dör lättar ångesten...

En tendens att känna så mycket saknad... En tendens att inte veta vad jag längtar efter... För visst är det en skillnad mellan saknad och längtan? Den ena handlar om det man hade, den andra handlar om vad man vill ha...

Och jag är rädd att allt bara är ett skämt...

Så många känslor dem senaste timmarna, de senaste dygnet...

Och jag är rädd för vad som kan komma att sägas...

And before I go to sleep, it´s You I see
Right before and after, not so often in my dreams
You are a piece of my reality, I wont let You be a hallucination
´Cause I love You girl, You are my facination

Ovetandes kom vi in i världen,
ovetandes lämnar vi den...

/kn

Går du vid min sida...(!?!)

Nyss hemkommen. Har ikväll kollat en helt fantastisk film, Juno var namnet och en sådan fantastiskt ironisk människa i huvudrollen får man leta efter, med en sådan annorlunda infallsvinkel på livet och alla dess problem. För det var egentligen inte något negativt över Juno, bara något väldigt positivt och oskuldsfullt. En människa som inte var som dem andra barnen...

Kommer du ihåg Hanna vad du brukade säga till mig? [ Här skulle egentligen en lång text stått, men somliga saker ska man aldrig lämna ut för allmän beskådan, det lärde jag mig av min broder Stefan] ...Och jag trivs ganska bra med det, jag är väl någon slags misantrop, bara enstaka få lever upp till mina krav. Åter igen tänker jag på den där ön för alla dem där människorna...




What a feeling... God You are that feeling...

Det känns som om huvudet är fullt av både alla och inga tankar.

Min kropp vittnar om att något fel... Ovanligt!

Snart måste det nog vara dags att sova...

Och det finns inga ord som beskriver dig och därför fascinerar du mig...

/kn

Odlaren

Kom hem för 1,5 h sedan. Det var länge sedan jag såg Odlaren sist så dagens promenad gav faktiskt lite nostalgi känsla.

Sitter nu här och ska äta min lunch, Varma Koppen och macka. Dem senaste dagarna har jag känt en sådan otrolig lust att verkligen ta tag i mitt liv, att släppa allt det gamla onyttiga med en massa utemat och snacks varje kväll. Min kropp skriker efter nyttigheter. Har en massa choklad och annat sliskigt i skafferiet, men det står fortfarande orört tack och lov.

Inte någon rökning heller på snart tre dagar, inte heller något snus. Inget rött kött på ett par dagar, men rört på kroppen en massa. Oh vad skönt det är att slippa sitta still hela tiden.

Men, och det är ett stort MEN! Glad i hågen satt jag fast stegräknaren imorse innan jag gav mig ut. Efter att ha travat omkring 5-6 kilometer så förväntade jag mig höga siffror, men, MEN stegräknaren har fått hjärnblödning och vill visst bara räkna i snitt vart sjätte steg. Han ska få en chans till men annars ska jag offra honom innan detta år är slut, det kommer att bli ett hemsk slut för honom.

Nu ska jag kolla ett avsnitt Brothers and sister, och lite senare ut till Fröslunda:)

du har namnet jag älskar...

/kn

Sovmorgon?

Nej gårdagens tanke var inte att Kim Nilsson skulle ha sovmorgon, gårdagens tanke var att Kim Nilsson skulle sova till åtta och sedan snällt gå upp när alarmet ringde. Tyvärr förstod inte Kim Nilsson varför mobilen blinkade och lät på ett sådant konstigt sätt, så han tryckte på alla möjliga knappar för att få den att hålla käft och lägga av med sin "crackattack".

Plötsligt där i min dvala förstod jag att klockan nog allt var lite väl mycket...

Nu sitter jag här och äter frukost framför datorn, samtidigt författar jag ner en del av det som är mitt intressanta liv, håll till godo!:P

(Fan jag gjorde en smiley, nu måste jag snart nådaskjutas)

Ska försöka fixa till mig så att man ser lite anständigt ut när man passerar ytterdörren. Sedan blir det promenad med Sara, det var länge sen sist vi sågs så det får bli lite catch-up om distansförhållande (visst var det ditt tips till mig?) och annat.

Solen håller på att gå upp utanför mitt stora fönster och det är en vacker syn.

If you just could stay, another day
so I can show you who I am /
H Boem



Dags att reda reda i oreda
Tid att skapa allting nytt

/kn

Promenad i mörkret

Helt överväldigad av hur härligt det kändes med dagens(gårdagens) tidigare promenad så gav jag mig ut på ännu en. Drygt 17000 steg idag (igår), fan vad skönt! Under promenaden fick jag också möjlighet att inviga den nya lilla Mp3:an.

Börjar bli dags att knyta ihop dagen. Kanske morgonpromenad imorgon. Känner helst för att njuta ett par timmar till av Brothers and Sisters, men nu ska jag tänka vuxet och uppskatta några timmars sömn.

I can be so mean when I wanna be
I am capable of really anything
I can cut you into pieces

God natt!!

/kn

Tuna Park

Vilken underbar dag!

Vaknade någorlunda tidigt och tog sedan en promenad ut till Tuna Park i det härlig vädret. Väl där mötte jag upp syster Amelie, Paula och Angelica på Waynes och tog en välbehövlig latte.

Klädkontot har maximerats dem senaste dagarna och det känns väldigt riskfyllt att gå ens utanför dörren. Hittade en kofta idag(som om jag inte har tillräckligt många sådana) med lite Amerikansk touch från Crocker så den fick det bli:)

Eftersom jag(?) har tappat bort USB-kabel och hörlurar till mobilen och eftersom jag inte riktigt orkar lusleta hela lägenheten efter dem så bestämde jag mig idag för att köpa en hederlig gammal Mp3-spelare. Jag kan komma ihåg när jag fick min första Mp3, jag var extasisk, nu blir jag istället nostalgisk.

Men gaah, 5 h laddning, jag vill ha musik i mina öron nu när jag ska på försenat födelsedagskalas. Men, men, den som väntar på något gott...



Snart dags för en dusch och sen bär det av hem till mor... Utan musik i öronen. Världen är allt ond!

/kn

Smile bastard!

Nog för att MQ för det mesta är en skitaffär, men idag (igår!) lyckades jag hitta en underbar t-shirt från Levis som jag tvunget fick lov att köpa...



Småtimmarna är här och det börjar bli dags att knyta för natten.




God natt!

/kn

"Det ska bli ett sant nöje att döda dig"

Titeln på boken fick mig att vilja köpa den, för visst känner man så ibland, att det vore ett sant nöje att döda någon?  Dock var det visst den onde i boken som uttalade orden. Skitsamma!



Har hunnit läsa några sidor hitills, jag hoppas att det blir god självbiografisk litteratur. Det vore skönt att få fördomarna krossade kring denna person.

När jag ändå var nere på stan kom jag ihåg att det är slut på gott grönt the hemma (det enda som fanns kvar smakade tyvärr gräsmatta). Därför begav jag mig mot Kaahls, tyvärr fanns inte Mareld inne, men då får man prova något nytt... Kustfägring!



Nu ska det bli ett par timmar Brothers and sisters... I will enjoy:)

/kn

Utvilad

Igårkväll efter en fantastisk middag och en timme Selmadokumentär kom jag hem till datorn. Väl sittande framför denna började ögonlocken hänga allt mer och det blev uppenbart att min kroptt skrev efter sömn.

Nu efter fjorton timmars sömn ungefär känner jag mig utvilad.

Dock är ju typ hela dagen förstörd, men vad fan, det var det värt.

Det har blivit en hel del fotande de senaste dagarna...



Vår familjs gamla lägenhetshus. Lägenheten högt upp var vår


Sandra


Stockholmsvisit 27/12



Solnedgång, sedd från kullen



Kicki, Ida, Jennifer och Zanna på julaftonsnatten

Hoppas kunna hinna förbi stan en snabbis för att inhandla någon bok. Blev inspirerad till att läsa igen under gårdagen.

So long!

/kn




Stockholm

Det blev alldeles för få timmars sömn inatt, helt lobotomerad styrde jag mina steg mot duschen.

Kl. 09.05 gick tåget mot Stockholm, men på det var mina kära systrar, Anna och jag. Givetvis blev det en del förseningar, inte mindre att förvänta när man åker med SJ. 

Nu är jag precis hemkommen, en del pengar fattigare, en hel del kläder rikare.

NK var en stor besvikelse, ingen idé att ödsla tid där, men SOLO håller som vanligt måttet. 

Nu sitter jag här med min LOKA och lyssnar, helt oväntat på Pink. Snart fixa till sig lite och sen vidare på middag 

Lugn och skön kväll tack!

/kn 

Natt

Helt plötsligt var klockan nästan ett. Kortspel och en massa kloka tankar, tack för den här kvällen.

Stort måste att snart sova för att orka upp imorgon. Imorgon ska det shoppas friskt. Ny garderob Here I come.

Just nu är jag så himla lycklig, just nu är jag glad.

Sov gott!

/kn


Den totala meningslösheten

För ett år sedan ungefär läste jag om en artist som fann sin inspiration till att skriva musik när hennes hjärta blev krossat.

Under väldigt lång tid har jag inte funnit någon inspiration till att skriva i bloggen. Jag gissar att så länge livet har sin rutin så reflekterar man kanske inte så mycket. Kanske behöver man inte skrika ut alla sina tankar till världen eftersom man har någon man delar många av tankarna med.

Men så plötsligts så vänds världen upp och ner, plötsligt finns ingen rutin kvar, plötsligt är tillvaron helt annorlunda och otrygg. Plötsligt finns inte det där man var så van att ha i sitt liv där. Någon försvinner och det efterlämnar sig tomhet och ensamhet. Och mitt i tomheten föds en massa frågor, när allt inte längre är säkert reflekterar man över saker och ting.

Det kommer säkert att bli många sådana här inlägg ett tag framöver. Inte för att jag vill tillbaks till det vi lämnade, inte för att folk ska tycka att det är hemskt att det tog slut. Det låter som att du är nöjd med livet som det blivit, du låter ganska glad och obekymmrad och det är givetvis positivt. Jag tror inte att det finns något bra med att må dåligt, visst stunder ibland nere i helvetet behövs för att uppskatta livet när det är himlen. Hur som helst.

Jag är ganska lycklig faktiskt. Dem senaste dagarna har människor gett mig all anledning att uppskatta livet, att t.o.m. uppskatta mig själv. 

Visst är det så att dem stunderna jag kommer att tänka på det som var vårt förhållande kan jag känna saknad, jag kan känna uppgivenhet över att det gick åt helvete, och åt helvete på ett dumt vis. Jag kan känna besvikelse över det nederlag som ett slut är. Även om vissa förhållanden inte är menade att hålla så är ett slut ett misslyckande, ett bevis på att kärleken inte höll för påfrestningarna, ibland ett bevis på en missuppfattning, man trodde att den andra skulle vara på ett visst sätt, i det första kärleksruset ser man bara det man vill se. Efter ett tag ser man allt det man inte valde att se från början och antingen väljer man att acceptera personen för dess helhet eller så går man vilse i detaljerna.

Och det värsta är lögnen och människans tro på att en annan människa kan förändras för att man själv vill det. 

Valet står mellan att acceptera det man ser eller att förkasta det. 

Så många gånger har jag lurat mig själv till tron på förändring hos en annan människa. 

Vad jag däremot hatar är när människan inte kan tänka sig in i hur en annan människa kan komma att reeagera på det man själv gör, när man inte kan tänka sig in i hur man själv skulle reagerat om samma sak gjordes mot en själv. Och ibland är det inte så att människan är oförmögen att tänka sig in i hur en annan människa kan reagera, ibland är hon bara på det sättet att tanken inte ens slår in att man rimligtvis bör tänka över hur den andra kommer må när jag gör på ett visst sätt.

Som en mycket klok och vis vän nyligen sa: Det första man tänker på när man är i ett förhållande är hur den man är tillsammans med kommer att reagera om man själv gör på ett visst sätt.

Om man ska blanda in Gud och hela den biten så sa Jesus en gång: "Allt vad du vill att andra ska göra för dig, det ska du göra för dem". Och omvänt blir det ju också: Allt du inte vill att människor ska göra mot dig ska du inte heller göra mot dem.

Jag tycker att det är en sådan självklarhet.

Det jag skriver nu har ingenting med mitt nyss avslutade förhållande att göra.

Inte heller är det här ett försök att slänga skit på någon, jag gör inte det här för någon annans skull, varken i positiv eller negativ bemärkelse. Jag gör det för mig egen skull.


I love You, but I love me more/ Samantha, SATC

Något jag däremot älskar är när den man är tillsammans med dyker upp när man minst anar det. När en människa går en enorm omväg bara för att få träffa en, en väldigt kort stund. När ens älskade står upp för en själv och sina vänner när man blir utkastade från en fest. Och jag blir nostalgisk och förstörd bara av att minnas.

Somliga stunder vill jag bara glömma allt. Somliga stunder vill jag att alla dem där människorna som är förknippade med så mycket nostalgi, så mycket av gårdagens lycka, men dagens sorg, ibland vill jag sätta dem på en ö någonstans långt bort ifrån mig, så att jag inte behöver se, så att jag inte behöver veta något, så att jag kan få leva mit liv här med helt nya förutsättningar. Att få börja om på riktigt med de människor man har nljusa minnen tillsammans med. 

En gång bad du om ett uppehåll, du ville jobba med dig själv och ditt eget liv. Jag tyckte att det du sa var väldigt klokt och jag tyckte att det var en bra idé. Jag kunde stå tillbaks från vårt förhållande av den anledningen att man själv måste få vara den viktigaste människan i sitt liv. Det fanns inga problem, det kändes bra. 

Igår försökte jag förklara för dig att jag inte orkade prata. Jag försökte få dig att förstå att jag ville ha ett uppehåll i vår relation. Det jag ville ha igår var någonstans det du ville ha den där gången . Igår var du tydlig med att du inte ville att det skulle bli något mellan oss igen och jag var tydlig om detsamma. Det finns en anledning till att jag ville ha ev avbrott mellan oss. Jag kan inte på en dag ställa om från att vara i ett förhållande till att vara vänner. Jag ville ha distans till dig. Jag ville hantera allt som hänt på det sättet. Att på varsitt håll få andas ut och få distans.

Kanske blev mina ord hårda, men jag kände mig maktlös för att jag inte kunnat få dig att förstå hur jag vill ha det. 

Ska jag vara ärlig så kommer jag inte ihåg allt jag sa eller allt du sa.

Någonstans måste jag lära mig att acceptera den skillnad det är mellan oss i form av år i livet, uppväxt, vänner. 

Jag kunde inte acceptera skillnaderna när vi var tillsammans, jag kunde inte förstå hur du kunde göra saker på vissa sätt, hur du kunde tänka på vissa sätt. Saken är den att jag behöver någon som tänker mer likt mig själv, som förväntar sig det jag förväntar mig. 

Någonstans, till slut, kanske jag kunde acceptera att du var den du var, och när jag väl gjorde det tog mina försök att laga förhållandet slut eftersom jag visste att varken du eller jag skulle förändras för den andres skull och för att förändring var vad jag behövde.

Nu får livet handla om att till en början acceptera att det förändrats...

Jag hatar dig inte Johanna, vissa saker du gjort har gjort mig ledsen och jag vet att detsamma gäller i motsatt riktning.

Och det jag skrivit nu handlar inte om att smutskasta dig. Även om det känns som om du förändrats över en natt så tror jag inte att du gjort det. Den Johanna jag en gång älskade finns någonstans där och henne kan jag aldrig hata. 

Om jag skrivit något kränkande eller elakt så ber jag om ursäkt för det redan nu. Det har inte varit min mening.

/Kim 


Dagen efter...

Har precis vaknat upp här hemma hos mig.

Vi var ett härligt gäng som hamnade på Grappa igår kväll och senare hemma hos mig. Verkligen människor man inte trodde att man skulle hamna på fest med, men ändå, trevligt var det.

Har ett minne av att det blev något gräl igår, en konflikt om absolut ingenting.

Saker och ting behöver inte vara för evigt, jag ville inte just då, orkade inte. Men det stora problemet var omöjligheten att vara ärlig, att få känna något som någon kunde känna sig in i, det hände inte. Det nästan lika hemska var att kämpa så för något du inte ville kämpa för. Idag är det jobbigt att veta att jag försökte för några timmar sen men du gjorde som du brukade. Blev det för jobbigt för dig slutade du lyssna, när det blev för jobbigt stängde du av.

Det var hårt sagt av mig, det där som du snedtände på, men det var sanningen från djupet av mit hjärta. Man kan inte alltid vara diplomatisk, ibland måste man skrika ut det där man bär på.

Det finns nog saker jag ångrar att jag sagt till dig...

Men det finns saker jag ännu inte sagt och som jag vet att du en dag måste få veta... Saker som inte får förbli hemligheter...

Tills den dagen kommer...

/kn 

du

Det är inte det här jag vill...

Jag önskar bara att jag kunde vara ärlig mot dig, men du släpper mig aldrig in... Allt blev så fel och jag tycker det är synd...

Jag har aldrig känt en smärta lik denna...

Du kan aldrig ana hur detta känns

Jag älskade dig, först nu anar jag hur mycket....

Jag vet att du vill straffa mig, och gör du det är det ditt val...

Men jag förstår inte varför...

Jag säger vad jag känner och du stänger dörren...

Jag lyssnade alltid på dig, när allt det förjävliga hände som jag inte tänker redogöra för här så stod jag vid din sida och kände smärtan...

Du vet nog inte vad jag genomlidit för din skull... Och jag tror aldrig att du skulle gjort detsamma för mig...

Och det är vad som smärtar...Att ha haft någon vid sin sida som aldrig brydde sig... Som alltid såg till till sitt eget bästa och inte till någon annans...

Vill du så får du straffa mig för evig tid, men jag ser inte meningen i det...

/kn

Gränser

Sitter här och väntar på kvällens festsällskap. Dagen har varit hur slapp som helst, den har varit verkligt avslappnande.

Imorgon är det fredag, ser verkligen framemot den dagen, ser framemot att träffa någon jag inte träffat på länge.
 
Ever since I was eight or nine, I´ve been standing on the Shoreline/ Broder Daniel

En sista Amarula och sedan bär det av:)

Och tro mig, jag ville aldrig såra,
jag ville bara ha något du aldrig gav mig...

/kn

Livet är så kort

Det finns ingen idé med att leva i det förgångna. Jag ser framemot livet.

Jag kan inte tycka illa om någon, den som är utan synd kan ju alltid kasta första stenen.

Juldagen är här, den stora dagen, den egentliga dagen.

Min gårdag var härlig. Vaknade ganska sent eftersom jag satt uppe så sent dagen innan. Tog mig hem till mor för tomtegröt och sedan hem igen för att klä upp sig inför kvällen. Efter det tillbaks för julmiddag och julklappsöppning. Fick en hel del nyttiga saker, bl.a. en ny fin tjocktröja från favoritaffären och presentkort på Kulturbutiken. Måste ner och handla kultur.

Jag har så mycket tid, för första gången på länge har jag ganska många dagar ledigt och det känns så skönt att inte känna några krav pocka.

Efter julklappsöppningen igår somnade jag en stund innan det var dags att åka och jobba. En himla härlig mässa, det  var en fröjd att massakrera pianot.

Vid 23.05 igår kväll fick jag ett sms från någon som verkligen lyckades få mig att le. Det är så himla fint när något man inte alls förväntar sig sker.

Efter mässan var det visit på kyrkogården och Felicias grav, efter det hem och satt upp till halvfyra och somnade sedan gott på soffan hos mor.

Dagen idag är så himla fin, solen skiner och humöret stiger med den. Började dagen med fotopromenad med syster, härligt men kallt.

På lördag blir det förhoppningsvis en massa shopping i Stockholm.

Resten av dagen ligger framför fötterna, nu är det dags att göra något av den.

/kn

Längtan

Det känns skönt att slippa barnsligheten, även om den försöker skrika sig ända fram. Min julafton har hitills varit bra.
 
Har lust att kidnappa en viss person som delar mina tankar om julen. Vi skulle vara det perfekta teamet idag:)

Julklappsöppning om ett litet tag, har verkligen ingen aning vad som göms i paketen. Är fortfarande så glad för julklappen från farmor, bara den är tillräcklig för hela denna jul.

Längtar verkligen tills ikväll. Att få låta fingrarna springa fram över tangenterna och fötterna fram över pedalerna. Musik är något jag behöver i detta nu, för tillfället får Pink sjunga ut sitt raseri för mig.

Jag är verkligen förvantansfull på livet, känns som om så många dörrar öppnats. Inspiraionen är tillbaks...

Här tar allt det onda slut, här tar ondskan slut...

Och det handlar inte om förnekelse, det handlar om att se verkligheten...

/kn


Julaftons morgon

Fick börja dagen med att ta bort ett väldigt hatiskt inlägg jag föfattade igår. Måste vara diplomatisk och framförhållen.

Orkar man ens bry sig om att människor beter sig illa? Människor förändras inte så lätt, känns som om dem senaste två dygnen verkligen har innehållt diskussioner om just detta. Kanske handlar det om att bara lära acceptera sig själv och alla för vad dem är, även om folk ofta är idioter.

Tänk om man kunde gå igenom livet och bara tänka på sig själv, att alltid sätta sig själv i första rummet. Att helt enkelt inte bry sig om att de val man själv träffat kan spela negativ roll för andra. Tänk att inte känna skuld.

Men livet är inte på det där sättet, iallfall inte för mig. Skuld har jagat mig så många år, skuld och alla dess efterverkningar. Kanske är jag något pedant, varje detalj måste vara exakt och perfekt. Jag tycker inte om när människor inte ger allt, tycker inte om mig själv när jag inte lyckas med de mål jag satt upp för min egen lycka. Jag har svårt för de mediokra men klarar inte heller av de allt för extrema. Dem där som bublar av glädje eller fötärs av ångest.
 
Kanske handlar livet, verkligen helt klychigt om att hitta den rätta. En sådan människa som stämmer så till överrensstämmelse med dig själv att ni faktiskt kan harmonisera...

Tänk om det är så att för varje skadad människa i världen finns det för denne en like och att livet är ett djävulskt och tröstlöst spel för att finna denna person. Här handlar det inte längre om en nål i en höstack, här snackar vi... Ja, jag finner inga ord för det.


Dem sex senaste åren har innehållt ett antal olika förhållanden för mig. Två fruktansvärt seriösa, ett halvseriöst och så en hel del ganska korta och oseriösa förhållanden som jag i vanliga fall inte brukar räkna som förhållanden. Alltså, sex år av livet har hitills konstant handlat om förhållanden och helt uppenbart har inte den rätte dykt upp än, jag är alldelles för underbart ensam i detta nu för att det ska kunna gå ihop.


Lyckades igår kväll hamna i en mycket hemsk diskussion med en gammal flickvän om just detta. Diskussionen urartade när den gamla flickvännen uttryckte: "Jag hoppas att du kommer bli lika lycklig som jag är en dag" . Denna hennes replik uttrycktes efter att vi tillsammans gjort den verklighetsförvridna upptäckten att jag helt plötsligt var singel och hon i förhållande (detta handlar inte om någon smutskastning från min sida, men under det senaste året har det sett precis tvärtom ut i våra liv). 

Kontentan av våra livssitautioner var (om än lite tillspetsat) att man kan bara vara lycklig i ett förhållande. Alltså: hon lycklig och jag olycklig. Till hennes förtret måste jag säga att verkligheten inte behöver vara så.

Ibland säger man att människan är halv innan hon lever i ett förhållande. Att i förhållandet så blir hon kompletterad och hel. Tyvärr är det inte alltid så.

Ibland blir den människan som från första stund var hel, halv när hon ger sig in i ett förhållande. För inom förhållandets dörrar väntar i vissa fall eviga kompromisser och besvikelser.

Melankolin sänker sig över mig och jag tänker nu ge mig iväg för lite tomtegröt:)

So long!

/kn


Orosmoln, men förväntan...

Nyss hemkommen från bankbesök och lunch med Sandra. Det är aldrig fel att träffa en gammal vän och äta gott.

Ska snart gå ut på en fotorunda och sedan städa lägenhet för att förbereda lite inför kvällen. Imorgon är det midnattsmässa och sedan sex dagars ledighet, I will enjoy!

Har lyckats få en jättelön och hoppas kunna spendera lite av den i helgen uppe i Stockholm.

Nu, fototajm!

/kn

Julklapp

Farmor gav mig farfars gamla Bibel i julklapp, jag är mycket glad.




/kn

Espresso house

I feel like we could be really awesome together /Pink

Kvällen spenderades med Emil, en sväng på stan för en latte. Det var värt promenaden i kylan.

Dagarna går så himla fort, vet knappt vart tiden tar vägen. Är helt förundrad över all den nya energin, över all inspiration, över tillförsikten.

Sitter här och dricker thé och lyssnar på fantastiska Pink, helt plötsligt föstår jag all inspiration hon nyligen måste fått...

... Och Hin Håle går med, vandrar med var dag, hur jag än försöker...

Banken imorgon, pengar att hämta ut, lunch med Sandra, det blir nog bra.

Snart sömn, snart drömmar, snart omedvetenhet...

/kn

På väg...

Dags för skitsnack och nostalgi...

...En liten gestalt som bär med sig
   allt som mitt hjärta söker... /H Boem

/kn


Lycklig är den...

Mit liv måste ha börjat bli intressant dem senaste dagarna, statistiken skjuter i höjden.

Igår kväll var jag helt övertygad om att denna dag skulle bli fruktansvärd, detta med tanke på typ ingen träning och hur mycket som helst att spela. Med facit i hand så ser jag att dagen gick överraskande bra, jag är nöjd.

Jobba imorgon och sedan en dag ledigt, och när jag väl jobbat julafton så har jag sex dagar framför mig utan jobba. Jag vet knappt hur jag ska stå ut alla dem där dagarna, jag vet med mig att efter fyra dagar så brukar jag bli fruktansvärt rastlös. Jag får nog ta en stund och fundera över vad jag ska fylla alla dagarna med.

Plötsligt var alla spåren slut, igensopade, raderade.
Ett helt liv nerkladdat på ett papper.
En tanke:
Vart tog all tid vägen?
Och så en konstig känsla...


Blev massor med mat från Spicy Hot kvar från igår så nu sitter jag här och äter en något sent middag. 

Nu ska jag bara vara...

/kn
 

Det förgångna och framtiden

Så jävla rädd att allt det där som jag uppskattar ska ta slut.

Tänk att så många känslor kan rymmas inom en dag, när jag lägger mig för att sova ikväll kommer de positiva känslorna ha övertaget och inget ska få ta det ifrån mig, bara Gud om Han känner för det.

Jag är alltid orolig att saker jag gör eller säger ska misstolkas, jag är så rädd att bli missförstådd. Jag vill göra gott och hoppas att det når fram utan att människor ska få tankar om baktankar.

Jag är den jag är...

Varför söka förståelse när man själv inte kan förstå?

Jobba imorgon, hoppas på kraft att orka göra allt det som åligger mig. Jag är så trött, orkar inte alla krav just nu, kan inte stå med ryggen rak, men är rädd för att vara svag.

Varför blev svaghet något fult?

En sen kväll genom parken,
sommargrus på marken...

Jag behöver den här känslan, behöver livet, behöver möjligheten att skapa någonting nytt...

God natt!

Och stort tack till dig!

/kn


När knoppar brister

Fredag kväll. Första orden på länge som blir nerskrivna här. Av någon anledning fortsätter människor ändå att läsa.

Jullovet från skolan är här, terminen är slut, hela jag är slut. Två dagar i rad har jag ledigt, jag behöver två veckor, men det får nog vänta.

Allt slogs överbord, allt är nytt, känslan av tomhet är så påtaglig...

Dagen har till stor del gått åt till att kolla på Brothers and sisters. Kvällen är här och jag vet inte vad jag ska göra med dem timmar som står till förfogande. Vad ska jag göra med dem?

/kn

RSS 2.0